6975746029 Θεσσαλονίκη zarkalis.parquet@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
Ζαρκαλής | Τοποθετήσεις & Επιδιορθώσεις Ξύλινων Δαπέδων Θεσσαλονίκη Μακεδονία
 
Το ξύλο σαν υλικό προσφέρει αίγλη και χαρακτήρα σε όποιο χώρο και αν χρησιμοποιηθεί. Απολαύστε λοιπόν την αρχοντιά και την άνεση μιας ξύλινης σκάλας στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η επιχείρησή μας “Ζαρκαλής” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή ξύλινης σκάλας στο χώρο σας και να σας εξασφαλίσει ένα μοναδικό και άψογα αισθητικά αποτέλεσμα που θα απολαμβάνετε για χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε κατασκευάσουμε όποιο είδος σκάλας επιθυμείτε όπως:
   
    Κυκλικές Σκάλες
    Ευθείες Σκάλες
    Γωνιακές Σκάλες
    Ειδικές κατασκευές
   
   
  Κατασκευάζουμε σκάλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα που στόχο έχουν να κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό. Παράλληλα, μπορούμε να τις εμπλουτίσουμε αισθητικά με συνδυασμούς άλλων υλικών, όπως inox, γυαλί, σίδερο, plexiglass κ.α. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

Η συντήρηση της ξύλινης σκάλας είναι αναγκαία ώστε με αυτό τον τρόπο να διατηρείται πάντα μία στρώση λούστρου στην επιφάνεια των σκαλοπατιών για να μην είναι ευάλωτη στην χρήση, σε υγρασίες ή ξένα σώματα.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την συντήρηση ή την επισκευή κάθε ξύλινης σκάλας, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Δυτική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.