6975746029 Θεσσαλονίκη zarkalis.parquet@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Ζαρκαλής | Τοποθετήσεις & Επιδιορθώσεις Ξύλινων Δαπέδων Θεσσαλονίκη Μακεδονία
 
Το ξύλινο δάπεδο αποτελεί ανέκαθεν μια κομψή και διαχρονική λύση για οικίες και για επαγγελματικούς χώρους. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους διακόσμηση, προσφέροντας σε κάθε χώρο “ζεστασιά” και την “μαγεία” του ξύλου. 

Η επιχείρησή μας “Ζαρκαλής” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει και να πραγματοποιήσει στον χώρο σας την τοποθετηση του ιδανικού ξύλινου δαπέδου επιδιώκοντας να σας προσφέρει ένα κομψό και λειτουργικό χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   
    Δάπεδα Μασίφ
    Ημιμασίφ
    Laminate
    Προγυαλισμένα
    Βινυλικά
    Εξωτερικού χώρου - Deck
   
   
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ακούσει τις ανάγκες σας και εξετάσεις τις δυνατότητες του χώρου σας, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις αλλά και να σας καθοδηγήσει στο να κάνετε την ιδανική επιλογή, εξηγόντας σας εμπεριστατωμένα τους λόγους.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται συνολικά. Ξεκινάει με την επιλογή του κατάλληλου ξύλινου δαπέδου, συνεχίζει με την σωστή τοποθέτησή του στο χώρο σας και ολοκληρώνεται πάντα μέσα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης, χωρίς ελλείψεις και κακοτεχνίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε πάντα δίπλα σας.

Τόσο κατά την διάρκεια της εξέλιξης των εργασιών, συμβουλεύοντας σας και απαντώντας στις απορίες σας, όσο και μετά το πέρας των εργασιών για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο ξύλινο δάπεδο του χώρου σας.
 
 
Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών, η υψηλή ποιότητα και η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία τοποθέτησης που εφαρμόζουμε, καθιστούν την επιχείρησή μας εγγύηση για τα ξύλινα δάπεδα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.