6975746029 Θεσσαλονίκη zarkalis.parquet@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ
Ζαρκαλής | Τοποθετήσεις & Επιδιορθώσεις Ξύλινων Δαπέδων Θεσσαλονίκη Μακεδονία
 
Είναι γεγονός ότι το ξύλινο δάπεδο μετά από κάποια χρόνια αρχίζει να παρουσιάζει σημεία φθοράς. Μπορεί να έχει χάσει την λάμψη του, να έχουν προκληθεί γρατσουνιές ή και να έχει εμφανίσει μαύρα σημεία. Ακόμα όμως και αν έχει προκληθεί πολύ σημαντική φθορά σε αυτό, μπορεί να επισκευαστεί και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Η επιχείρησή μας “Ζαρκαλής” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να αναλάβουν την σωστή συντήρηση και επισκευή κάθε ξύλινου δαπέδου και να σας εγγυηθούν ένα άψογο αποτέλεσμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορούμε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις για την σωστή επιδιόρθωση του ξύλινου δαπέδου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   
    Τρίψιμο ξύλινων δαπέδων
    Βάψιμο ξύλινων δαπέδων
    Γυάλισμα ξύλινων δαπέδων
    Επισκευή ξύλινων δαπέδων
  …και οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου το ξύλινο δάπεδα του χώρου σας να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.
   
   
  Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, ώστε να εξετάσουμε τις φθορές που έχει υποστεί το ξύλινο δάπεδο του χώρο σας και αφού συζητήσουμε μαζί σας για τους τρόπους επιδιόρθωσής του, να προχωρήσουμε στην άμεση επιδιόρθωσή του.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και διαθέτοντας εξειδικευμένα μηχανήματα, μπορούμε να αφαιρέσουμε γρατζουνιές και μαυρίλες από τα ξύλινα δάπεδα του χώρου σας αλλά και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έχοντας έρθει αντιμέτωποι όλα αυτά τα χρόνια με εκατοντάδες φθορες ξύλινων δαπέδων, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν άριστα αποτελέσματα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα όμορφο ξύλινο δάπεδο για πολλά χρόνια ακόμα.  
Είμαστε πάντα δίπλα σας.

ακόμα και με το πέρας των εργασιών, για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή για το ξύλινο δάπεδο του χώρου σας και την σωστή συντήρησή του. 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.