6975746029 Θεσσαλονίκη zarkalis.parquet@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΖΑΡΚΑΛΗΣ 
Τοποθετήσεις & Επιδιορθώσεις Ξύλινων Δαπέδων Θεσσαλονίκη Μακεδονία
 
Η επιχείρησή μας “Ζαρκαλής” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1983 στο χώρο των ξύλων δαπέδων παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να παρέχει ποιοτικές λύσεις ενώ δεν σταματά να παρακολουθεί τις νέες εξελίξεις του χώρου και να εκσυγχρονίζεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Με αγάπη & πολύ μεράκι
 
μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων καθώς και κάθε είδους επισκευή και συντήρηση, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα όμορφο χώρο.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μπορούμε να κατασκευάσουμε αλλά και να συντηρήσουμε ξύλινες σκάλες ενώ πραγματοποιούμε και επενδύσεις ξύλου σε τοίχους και ταβάνια. 
 
   
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και με ένα τηλεφώνημα θα έρθει στο χώρο σας ώστε να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις που στόχο έχουν να κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

Η προηγμένη επαγγελματική εργασία και η εμπειρία χρόνων που διαθέτουμε στα ξύλινα δάπεδα, μας επιτρέπουν να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε επιθυμία σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στα ξύλινα δάπεδα έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Μακεδονία και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας πάντα βαρύτητα στην αρχιτεκτονική προσέγγιση, τη σωστή μελέτη και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.