6975746029 Θεσσαλονίκη zarkalis.parquet@gmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΞΥΛΟΥ
Ζαρκαλής | Τοποθετήσεις & Επιδιορθώσεις Ξύλινων Δαπέδων Θεσσαλονίκη Μακεδονία
 
Το ξύλο σαν υλικό είναι ζεστό, φυσικό και ταιριάζει απόλυτα τόσο σε χώρους με παραδοσιακό στυλ όσο και με μοντέρνο. Χρησιμοποιούνταν και χρησιμοποιείται αρκετά στην δημιουργία αλλά και στην ανακαίνιση χώρων, όχι μόνο για κατασκευές αλλά και για επενδύσεις, χαρίζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η επιχείρησή μας “Ζαρκαλής” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη ξυλεία, μπορεί να αναλάβει επενδύσεις ξύλου σε οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Δυτική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Είτε επιθυμείτε επένδυση ξύλου σε τοίχο, σε οροφή είτε ειδικές κατασκευές, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.

Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και διαχρονικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από άριστης ποιότητας ξυλεία, προκειμένου να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Εμπνευστείτε και εμπιστευτείτε μας, για να σχεδιάσουμε μαζί και να υλοποιήσουμε με την καλύτερη δυνατή λύση ή την πιο απαιτητική ιδέα για τον χώρο σας.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο μπορεί να σας εξασφαλίσει εγγυημένα και κομψά αποτελέσματα, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη, όλη την Δυτική Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.